5 Ağustos 2009 Çarşamba

Scroll of Transcendence

Publish 57 ile birlikte oyuna katılan bir yenilik Scroll of Transcendence.Temel olarak üzerinde yazılı olan skillinizi yine üzerinde yazılı olan miktarda arttırıyor.Böylece uzun saatler harcayarak "kasma" yerine yeni bir alternatif geldi.
Scroll of Transcendence yine powerscrollar gibi champion spawn'larından elde ediliyor.Spawn süresince savaştığınız yaratıkları öldürdükçe, çantanıza düşme ihtimali var.Felucca, Ilshenar ve Tokuno'nun hepsinde geçerli.Trammelde 0.1-0.5, Feluccada 0.6-1.0 arası değer taşıyorlar.Scrollar, powerscrollu olmayan sikillerde dahil olmak üzere tüm skilleri kapsıyor.Ancak Virtue of Justice Protection sadece Felucca'da etkin.
Yine çift tıklayarak ve "evet"'i seçerek kullanılıyor.Kullanmak için için skillcapinizde yer olması ve o skillinizin düşüşe alınmamış olması gerekiyor.
Scroll of Alacrity ile birlikte kullanılamıyor.Ödül olarak çok fazla birşeymiş gibi görünmesede champion spawnlarına renk katacak bir yenilik.Düşen Scroll of Transcendence'in işe yarar olup olmayacağı ise şansa kalmış.